Tule SuomiAreenassa tapaamaan TikTokista tunnettua pakkaussuunnittelija Outia Uusi puun osastolle

Kuva: Outi Oravainen

Uusi puu kutsuu SuomiAreenan vieraat tutustumaan tapahtuman Kansalaistorilla järjestettävään Uusi puu -näyttelyyn. Esillä on uusimpia puusta valmistettuja tuotteita ja ratkaisuja sekä Uusi puu -kilpailun voittajia vuosien varrelta. Keskiviikkona Uusi puun osastolla vierailee TikTokissa suuren suosion saavuttanut pakkaussuunnittelija Outi Oravainen, joka esittelee Uusi puu -näyttelyssä olevia pakkauksia.
Tutustu Uusi puu -näyttelyyn Kansalaistorilla 27.–30.6.2023

Uusi puu -näyttely on esillä SuomiAreenan Kansalaistorin osastolla numero 22. Näyttely on avoinna tiistaista torstaihin klo 10–17 ja perjantaina klo 10–16. Uusi puun osastolla on mahdollisuus kokeilla tuuriaan onnenpyörässä ja voittaa itselleen mieluisen puupohjaisen tai -aiheisen tuotteen.

Pakkaussuunnittelija Outi vieraana keskiviikkona

Keskiviikkona 28.6. klo 13–17 Uusi puu -näyttelyssä vierailee TikTokin seuraajalle tuttu pakkaussuunnittelija Outi Oravainen. Outi Oravainen avasi huippusuosituksi kasvaneen TikTok-tilinsä viime vuonna ja palkittiin maaliskuussa digitaalisen median Grand One -kilpailussa Paras somepresenssi -kategorian pääpalkinnolla. Suosituimmissa TikTok-videoissaan Outi analysoi huippubrändien pakkausten käyttäjäkokemusta, jotka on usein valmistettu puukuitupohjaisista materiaaleista. Toinen suosittu teema Outin kanavalla ovat saman tuotekategorian halvimman ja kalleimman tuotteen pakkausten väliset erot. Outi on suunnitellut pakkauksia mm. Valiolle ja Tokmannille sekä vuonna 2020 toteutetun Uusi puu -hankkeen ilmeuudistuksen.

SuomiAreena kokoaa yhteiskunnalliset keskustelut yhteen

Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali SuomiAreena järjestetään Porissa poikkeuksellisesti jo kesäkuun viimeisellä viikolla. Tapahtuman järjestävät yhdessä MTV ja Porin kaupunki. SuomiAreena-viikon ohjelma rakentuu eri lavoilla käydyistä yhteiskunnallisista keskusteluista sekä festivaaliviikon muusta ohjelmasta. Festivaaliohjelman teemat ovat syntyneet ohjelmassa mukana olevien organisaatioiden esiin nostamista teoista ja aiheista, jotka on teemoitettu viikonpäivittäin:

tiistai: kiertotalous, koulutus, hyvinvointi, mielenterveys
keskiviikko: ilmasto, luonto, kestävä kehitys, kulttuuri
torstai: työ, terveys
perjantai: energia, yrittäjyys, digitaalisuus, urheilu

Tapahtumapaikat ja lavat sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä toisistaan. Kaikki SuomiAreenan sisällöt ovat kävijöille ilmaisia. Katso koko ohjelma täältä.

Uusi puu

Uusi puu kertoo, mitä puupohjaisia ratkaisuja on jo nyt markkinoilla, millainen yhteiskunnallinen vaikutus niillä on ja miltä alan tulevaisuus näyttää. Hanke vie viestiä puupohjaisesta biotaloudesta yhteiskunnallisille vaikuttajille ja poliittisille päätöksentekijöille. Uusi puun päärahoittaja on Suomen Metsäsäätiö, joka rahoittaa metsäelinkeinon elinvoimaisuutta vahvistavaa toimintaa.
Twitter, LinkedIn, Facebook, YouTube: @uusipuu
Instagram: @uusipuu.fi

Hankkeen toimijat

Aalto-yliopiston Bioinnovaatiokeskus – Fiberwood – Jaakkoo-Taara – Jospak – LUT-yliopisto – Metsä Group – Metsähallitus – Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK – MM Kotkamills – Puunjalostusinsinöörit – Paperiliitto – Paptic – Suomen Metsäsäätiö – Tampereen ammattikorkeakoulu – Teknologian tutkimuskeskus VTT – UPM – Walki – Woodio – Äänekosken Kehitys

Edellinen artikkeli
Biohiilestä valmistettu kasvualusta voitti Uusi puun innovaatiokilpailun
Seuraava artikkeli
Uusi puu yhteistyöhön Tekniikan museon ja Finlandia-talon kanssa