Testaa tietosi Uusi puu -visassa

Kuinka hyvin tunnet uudet puupohjaiset materiaalit ja tuotteet? Osallistu Uusi puu -tietovisaan ja kutsu kaverisikin mukaan!

Uusi puun tietovisassa esitellään hankkeen jäsenyritysten uusimpia puupohjaisia materiaaleja, tuotteita ja ratkaisuja. Visassa on 14 kysymystä, jotka kattavat puupohjaisia ratkaisuja pakkauksista aina sisustusmateriaaleihin ja tekstiileihin. Tietovisa löytyy kaikista Uusi puun somekanavista, joista sitä on helppo jakaa.

 

        

Klikkaa kuvaa siiryäksesi tietovisaan. Visa on laadittu sekä suomeksi että englanniksi.

 

Uusi puu

Uusi puu kertoo, mitä puupohjaisia ratkaisuja on jo nyt markkinoilla, millainen yhteiskunnallinen vaikutus niillä on ja miltä alan tulevaisuus näyttää. Viemme viestiä puupohjaisesta biotaloudesta yhteiskunnallisille vaikuttajille ja poliittisille päätöksentekijöille. Hankkeen päärahoittaja on Suomen Metsäsäätiö, joka rahoittaa metsäelinkeinon elinvoimaisuutta vahvistavaa toimintaa.

Hankkeen toimijat

Aalto-yliopiston Bioinnovaatiokeskus – Jaakkoo-Taara – Jospak – Jyväskylän ammattikorkeakoulu – LUT-yliopisto – Metsä Group – Metsähallitus – Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK – MM Kotkamills – Puunjalostusinsinöörit – Paperiliitto – Paptic – Pyroll Pakkaukset Group – Sulapac – Suomen Aaltopahviyhdistys – Suomen Metsäsäätiö – Tampereen ammattikorkeakoulu – Tampereen yliopisto – Teknologian tutkimuskeskus VTT – UPM – Walki – Woodio – Äänekosken Kehitys

Edellinen artikkeli
LUT-yliopisto Uusi puun jäseneksi
Seuraava artikkeli
Uusi puu 2023 -kilpailu avattu – ilmoittaudu mukaan!