Ympäristöystävällisempää nettishoppailua

Ympäristöystävällinen Paptic® korvaa muovia ja paperia verkkokauppojen toimituksissa

Muovijäteongelma on globaali haaste. Esimerkiksi ihmisen elimistöön päätyy viikoittain mikromuovia noin pankkikortin verran, ja vuodessa muoviämpärin verran. Muovia korvaavia kestävämpiä ratkaisuja etsitään kiivaasti mm. lisääntyvien internettilausten toimituksiin.

Paptic® -materiaalista valmistettu kassi

Kuinka se konkreettisesti toimii

Paptic® -materiaali on kehitetty yhteensopivaksi koko pakkausarvoketjuun: pakkausten valmistaja voi hyödyntää nykyisiä laitteistojaan, brändinomistajat ja kauppaketjut voivat siirtyä uusiutuvaan materiaaliin ja samalla parantaa asiakaskokemusta. Paptic® -materiaali on käyttöikänsä lopussa kierrätettävissä yhdessä pakkauskartonkien kanssa.

Paptic® -materiaalin raaka-aineista suurin osa on uusiutuvaa, jonka lisäksi materiaali on kierrätettävä. Paptic® on kevyt, joustava ja kestävä materiaali, joka mahdollistaa tuotteiden kustannustehokkaan toimituksen vastaanottajalle. Materiaali on miellyttävän tuntuinen kosketeltaessa.

Paptic® -materiaalin skaalautuvuus on erittäin hyvä ja sitä voidaan tuottaa paperikoneilla teollisessa mittakaavassa. Materiaali on aito vaihtoehto verkkokaupan toimituksien muuttamisessa kestävämmiksi ja ympäristölle ystävällisemmiksi.

Taloudelliset mahdollisuudet ja laajempi yhteiskunnallinen merkitys

Vuonna 2019 arviolta 1,92 miljardia ihmistä osti tavaroita tai palveluita verkosta. Samana vuonna verkkokaupan myynti ylitti 3,5 biljoonaa Yhdysvaltain dollaria maailmanlaajuisesti, ja uusimpien laskelmien mukaan verkkokaupan kasvu vain kiihtyy tulevaisuudessa. Koronapandemia on kiihdyttänyt entisestään verkkokaupan kasvua.

Verkkokaupan lähetyksissä käytetään pääasiassa materiaaleina muovia tai kartonkia. Paptic® -materiaali on varteenotettava vaihtoehto korvaamaan näitä materiaaleja lisäten näin verkkokaupan lähetyksien taloudellisuutta ja ekologisuutta.

Muita tietoja

Paptic Ltd on vuonna 2015 perustettu kasvuyritys, joka on kehittänyt uuden materiaalin, jolla korvataan muovia pakkauksissa. Tänä päivänä Papticissa työskentelee lähes 30 henkilöä ja Paptic® -materiaalia toimitetaan yli kolmeenkymmeneen maahan.

Katso lisää:

www.paptic.com

Twitter

LinkedIn

Instagram