Woodio Block WC on maailman ensimmäinen 100 % vedenkestävä wc-istuin biomateriaalista

Woodio Block WC on valmistettu Suomessa pienellä hiilijalanjäljellä. Moderni seinään kiinnitettävä wc-istuin edustaa ajatonta skandinaavista muotoilua ja toimivuutta sekä tarjoaa hyvän omantunnon.

Kuinka se konkreettisesti toimii

Arkikäytössä Woodion puinen wc toimii samalla tavalla kuin muutkin wc:t. Mutta salaisuus piilee iskunkestävässä Woodio®-materiaalissa, joka tekee siitä käytännössä särkymättömän normaalikäytössä. Pinta on viimeistelty naarmuuntumattomalla pinnoitteella, jonka ansiosta se on myös helppo pitää puhtaana.

Taloudelliset mahdollisuudet ja laajempi yhteiskunnallinen merkitys

Keramiikkateollisuus on yksi saastuttavimpia toimialoja maailmanlaajuisesti. Woodio materiaali-innovaatio sai inspiraationsa ajatuksesta tehdä kestävämpiä puisia kylpyhuonelaattoja. Woodion rooli ekologisena materiaaliteknologia- ja designyrityksenä on herättää keskustelua aiheista, jotka vaikuttavat maapallomme hyvinvointiin. Woodio tarjoaa ratkaisun, joka kuormittaa vähemmän ympäristöä ja muuttaa käsityksiämme kylpyhuoneista.

Muita tietoja

Woodio on suomalainen uuden ajan sisustus- ja designbrändi, joka yhdistää parhaat pohjoismaiset muotoiluperinteet ja kestävän biomateriaali-innovaation käytön nykyaikaisella tavalla.

Lue lisää:

www.woodio.fi

Instagram: @woodiodesign

Facebook: @woodiodesign