Uudelleenkäytettävä golfpallopakkaus

Golfpallopakkaukselle toinen elämä hyönteishotellina

Finnish Golf Coat Oy halusi golfpallopakkaukselleen jatkokäytön, joka edistää luonnon hyvinvointia. Metsä Boardin järjestämässä pakkaussuunnittelutyöpajassa kartonkisesta kotelosta muotoutui uudelleen käytettävä hyönteishotelli yhteistyössä PackageMedian kanssa, joka on osa Pyroll Pakkaukset Oy:tä.

Kuinka se konkreettisesti toimii

Metsä Boardin kevyestä ja kestävästä kartongista valmistettu golfpallopakkaus on mahdollista käyttää uudestaan hyönteishotellina sen oivaltavan rakenteen vuoksi. Kun pakkaus on tyhjä, se voidaan muuttaa hyönteishotelliksi kannessa olevien kartongista valmistettujen erillisten osien ansiosta ja ripustaa ulos suojaiseen paikkaan.

Taloudelliset mahdollisuudet ja laajempi yhteiskunnallinen merkitys

Pakkausten uudelleenkäyttö on yksi kiertotalouden periaatteista. Kevyestä mutta kestävästä kartongista valmistettu pakkaus saa innovatiivisella idealla ja toteutuksella uuden elämän. Golfpallopakkauksesta koottu hyönteishotelli edistää luonnon monimuotoisuutta ja tarjoaa suojaa hyönteisille ja pölyttäjille.

Pakkauksen tekee innovatiiviseksi sen rakenne ja pakkauksen uudelleenkäyttömahdollisuus hyönteishotellina. MetsäBoard Pro FBB Bright -kartonki valmistetaan uusiutuvista luonnonvaroista ja se on myös helppo kierrättää.

Muita tietoja

Metsä Board on Euroopan johtava ensikuitukartonkien valmistaja. Keskitymme kevyisiin ja korkealaatuisiin taive- ja tarjoilupakkauskartonkeihin sekä valkoisiin kraftlainereihin.

Lue lisää:

www.metsaboard.com

Twitter

LinkedIn

Instagram

Youtube