Ekologinen take away -pakkausmateriaali

Ekologinen take away -pakkausmateriaali

Eco-barrier-kartonki on ainutlaatuinen uusi tuote, jossa on suojakäsittely kosteutta ja rasvaa vastaan. Kartonki ei sisällä fluorokemikaaleja tai optisia kirkasteita ja se tarjoaa uusia ekologisia vaihtoehtoja take away -tuotteiden pakkaamiseen.

Kuinka se konkreettisesti toimii

Kuluttajat ja brändit kaikkialla maailmassa etsivät vastuullisempia, helposti kierrätettäviä vaihtoehtoja muovipakkauksille. Metsä Boardin uusi ja muoviton ecobarrier-kartonki voidaan kierrättää paperin tai kartongin mukana.

MetsäBoard Prime FBB EB  antaa keskivahvan suojan kosteutta ja rasvaa vastaan, joten se sopii erityisen hyvin ruoka- ja tarjoilupakkauksiin. Koska ecobarrier-kartonki on muoviton, se ei vaadi erillistä muovin erotteluprosessia ja on siten helppo kierrättää kustannustehokkaasti.

Tuote on turvallinen suorassa elintarvikekontaktissa eikä siinä ole käytetty optisia kirkasteita. Se on täysin kierrätettävissä tavallisissa kierrätysjärjestelmissä.

Taloudelliset mahdollisuudet ja laajempi yhteiskunnallinen merkitys

Eco-barrier-kartonkituotteiden käytöllä voidaan korvata muovisia tuotteita ja vähentää tarpeettoman muovin osuutta. Eco-barrier-kartonki voidaan kierrättää ja se on biohajoavaa. Eco-barrier-kartongista voidaan tehdä keveitä ruokapakkauksia ja myös helposti jalostajalla aikaa säästäen, kun ylimääräisiä käsittelyitä ei tarvita.

Tuote tukee resurssiniukkuutta ja kestävää kehitystä. Tuotteen innovatiivisuus on sen muoviton suojapinnoite ja kartonki valmistetaan uusiutuvia luonnonvaroista.

Muita tietoja
Muita ratkaisuja
Valikko