Puupohjainen pakkaus puukuituaterimille

Vastuullista suojaa aterimille

Pakkauksen tehtävänä on suojata tuotetta vastuullisesti, hyvin suunnitellusti ja niin, että pakkaus kulkee käsi kädessä itse tuotteen kanssa. Nämä puukuituaterimet kulkevat kauppoihin Pyroll Pakkausten valmistamissa kotimaisissa, puupohjaisissa pakkauksissa. Pakkausten paperimateriaali on FSC-sertifioitua, eli se on kotoisin kestävästi hoidetuista metsistä. Ikkunana pakkauksissa toimii mäntyöljypohjainen polypropeenikalvo. Pakkausratkaisu on kuluttajaystävällinen, tiedostavan kuluttajan valinta ja tukee kestävää kehitystä.

Kuinka se konkreettisesti toimii

Nämä puukuituaterinpakkaukset kulkevat kauppoihin kotimaisissa vastuullisissa kuitupohjaisissa pakkauksissa. Pakkauksissa on moderni, ympäristömyötäinen visuaalinen ilme. Näissä pakkauksissa pakkausmateriaali tukee itse tuotteen imagoa ja tarinaa. Pakkausten paperimateriaali on FSC-sertifioitua, eli se on kotoisin kestävästi hoidetuista metsistä. Kalvona pakkauksissa toimii mäntyöljypohjainen polypropeenikalvo, joka mahdollistaa näkemään myös pakkauksen sisällön.

Taloudelliset mahdollisuudet ja laajempi yhteiskunnallinen merkitys

Pakkausmateriaalien valinnoissa tulisi suosia uusituvista luonnonvaroista tehtyjä ratkaisuja aina kun se on mahdollista. Tässä on esimerkki muovia korvaavasta tulevaisuuden kuitupohjaisesta pakkauksesta. Pakkaus on kuluttajaystävällinen, tiedostavan kuluttajan valinta ja tukee kestävää kehitystä.

Muita tietoja

Pyroll on kotimainen pakkausalan toimija, jonka kaikki tuotanto tapahtuu Suomessa yhdeksässä eri yksikössä. Pyrollin tuotteille onkin myönnetty Avainlippu suomalaisen työn merkiksi. Pyroll työllistää lähes 300 pakkausalan ammattilaista ympäri Suomen ja valmistaa vuosittain yli 1,5 miljardia pakkausta johtaville kotimaisille brändeille.

Lue lisää: www.pyroll.com