Kuusenkerkällä maustettu tee - jos et pääse metsään anna metsän tulla luoksesi

Tiedostava kuluttaja haluaa tietää missä ja miten kuluttamansa tuotteet valmistetaan. Mitä lähempää raaka-aineet tulevat sen parempi – miksi tuoda superfoodeja kaukaa merien takaa kun omissa metsissä on yhtä hyviä ellei jopa parempia raaka-aineita.

Barefoot Biking kuusenkerkkätee

Käytämme teesekoituksissamme luonnon raaka-aineita, ilman öljyjä tai aromeja. BAREFOOT BIKINGissa on mustan teen lisäksi kuusenkerkkää, mustikoita ja villivadelman lehtiä. Kaupungistuminen vie kansalaiset kauemmas metsän tuomasta hyvinvoinnista. Teemme vie makumatkalle lapsuuden muistoihin kun kesäisin poljettiin pyörillä metsäreittiä pitkin ilman kenkiä. Ja toivottavasti myös herättää palon palata metsään retkien muodossa.

Kuinka se konkreettisesti toimii

Suomalaiset raaka-aineet joko pakkaskuivataan tai ilmakuivataan. Kuusenkerkkä tässä tapauksessa pakkaskuivataan, jotta maku tulee paremmin esille.

Taloudelliset mahdollisuudet ja laajempi yhteiskunnallinen merkitys

Luonnontuotteiden käyttö laaja-alaisemmin mahdollistaa metsiemme monipuolisen käytön. Elintarvikealan tulisi käyttää monipuolisemmin resursseja, jotka ovat lähistöllä. Näemme, että kun käytämme metsien ja peltojemme raaka-aineita luomme mahdollisuuksia työllistymiselle. Mikäli talteenottoa saataisiin parannettua olisi luonnontuotteille suuret kysynnät myös kansainvälisillä markkinoilla. Myös metsien omistajat saisivat tuottoa metsistä ennen päätehakkuita. Haluamme valloittaa koko maailman meidän ainutlaatuisilla pohjoismaisilla mauillamme. Tee on maailman toiseksi juoduin juoma eli kuluttajia tuotteelle on maailma täynnä.

Muita tietoja