Uusi innovatiivinen muovikanneton kuppidesign

Metsä Boardin Lidloc on kuppi, jossa kansiosa on integroitu samaan kartonkirakenteeseen ja erillistä muovikantta ei enää tarvita. Lidloc mullistaa tavan tuottaa, käyttää ja kierrättää kertakäyttökuppeja.

Lidloc Metsä Board

Kuinka se konkreettisesti toimii

Kuppidesign perustuu tavanomaisen kuppirakenteen lisäosaan, jonka voi taivuttaa kupin kanneksi. Erillistä muovikantta ei tarvita, koska kuppi on suunniteltu yhdeksi kokonaisuudeksi. Se on helppo taitella ja koota, ja kuppiin yhdistetty kansi estää läikkymisen ja vuodot. Koska kansi voidaan painattaa osana muuta kuppia, se myös lisää brändinäkyvyyttä. Kannessa on juoma-aukko kuumia juomia varten, ja lisäksi kuppiin voidaan yhdistää pilli kylmiä juomia varten.

Taloudelliset mahdollisuudet ja laajempi yhteiskunnallinen merkitys

Kuppeja, erityisesti take away -kuppeja, käytetään yhä enemmän kaupungistuvassa maailmassa. Lidloc ratkaisee resurssiniukkuusongelmaa ja vähentää muovin määrää, kun erillinen muovinen kansi voidaan jättää pois. Lidlocia kohtaan on globaalia mielenkiintoa, koska  muovin vähentäminen on ajankohtaista. Suomessa kuppi on kierrätettävissä ja muualla riippuen maakohtaisista kierrätyssysteemeistä/palveluista.

Muita tietoja