Kuljetuksia vähentävä talouspaperiarkki

Tiiviisti pakatut talouspaperiarkit vaativat vähän kuljetustilaa ja -tarpeilta

Lambi Home Towel talouspaperiarkit ovat vahvoja ja imukykyisiä talouspaperiarkkeja. Yksi Lambi Home Towel -pakkaus vastaa noin 2 talouspaperirullaa. Kompaktin pakkauksen vuoksi Home Towel vaatii vähemmän säilytystilaa ja kuljetustarpeita.

Kuinka se konkreettisesti toimii

Lambi Home Towel talouspaperiarkit ovat vahvoja ja imukykyisiä talouspaperiarkkeja jokapäiväiseen käyttöön kodin jokaiseen huoneeseen. Helppo käyttää yhdellä kädellä: vedä paperi ja kuivaa kätesi hygieenisesti tai pyyhi lika pois. Lambi Home Towel talouspaperiarkkien avulla pidät kotisi helposti siistinä. Valmistettu vastuullisesti puhtaasta suomalaisesta ensikuidusta lähellä sinua Mäntässä.

Taloudelliset mahdollisuudet ja laajempi yhteiskunnallinen merkitys

Yksi Lambi Home Towel -pakkaus vastaa noin 2 talouspaperirullaa. Kompaktin pakkauksen vuoksi Home Towel vaatii vähemmän säilytystilaa ja kuljetustarpeita, sillä pakkauksessa ei ole turhaa ilmaa. Yksi rekallinen Lambi Home Towel -pakkauksia vastaa noin 3,5 rekallista talouspaperirullia.

Muita tietoja

Metsä Tissue on yksi Euroopan johtavista koti- ja suurtalouksien pehmopapereiden toimittajista. Olemme osa Metsä Groupia, joka on kestävän biotalouden edelläkävijä.​ Metsä Tissuen tunnetut brändit ovat Lambi, Serla, Tento, Katrin ja SAGA.

Katso lisää:

www.lambi.fi

Facebook

Instagram

Youtube

Muita ratkaisuja

2. Taiteltua suojaa verkkokauppaan

3. Täysin muoviton lelupakkaus

4. Näyttävä ja helposti kierrätettävä suklaapakkaus