Kuitupohjainen dispersiopakkausmateriaali

Helposti kierrätettävä dispersiopakkausmateriaali

Walkin kuitupohjaiset dispersiomateriaalit tunnetaan tuoteperheinä Jazz ja Evo. Nämä pakkaukset on helppo palauttaa pakkauspaperin ja -kartongin mukana kartonginkeräyspisteisiin, eli materiaalit sopivat kuitumateriaalien kierrätykseen sellaisenaan.

Kuinka se konkreettisesti toimii

Walki Oy tarjoaa kuitupohjaisia dispersiopakkausmateriaaleja lukuisiin käyttökohteisiin. Tyypillinen esimerkki dispersiopakkausmateriaalista on pikaruokapakkaus, kuten hampurilaiskotelo, jossa dispersiokerros mahdollistaa kuitumateriaalin rasvankestävyyden. Walkilla voidaan valmistaa pakkausmateriaaleja myös vaativampiin pakkaussovelluksiin. Hyvänä esimerkkinä tästä ovat paperiset pakkaukset, joilta vaaditaan kuumasaumautuvuutta.

Taloudelliset mahdollisuudet ja laajempi yhteiskunnallinen merkitys

Kuitupohjaiset Jazz ja Evo -tuoteperheet tukevat sekä kestävää kehitystä että kiertotaloutta. Pakkaukset on helppo palauttaa sellaisenaan pakkauspaperin ja -kartongin mukana kartonginkeräyspisteisiin. Lisäksi Jazz -kartonki on myös kompostoituvaa. Walkin tavoitteena on jätteetön tulevaisuus.

Muita tietoja

Walki on kasvava kansainvälinen konserni, joka on organisoitunut kolmelle liiketoiminta-alueelle: kuluttajapakkauksiin, teollisiin pakkauksiin ja teknisiin materiaaleihin. Walkilla on toimintaa kahdessatoista eri maassa, sekä Euroopassa että Aasiassa.

Lue lisää:

www.walki.com