Helposti kierrätettävä kahvikapseli

Kahvin pakkaaminen on vaativaa työtä. Kahvin herkät aromit tarvitsevat suojaa hapelta, kosteudelta ja valolta. Useimmiten kahvin pakkaamisen käytetään muovia ja alumiinia, mutta näitä materiaaleja on vaikea kierrättää.

Kahvinpurut kuuluvat biojätteeseen, joten Walki teki kahvikapseleista ovat yhtä lailla biohajoavia. Kierrätys sujuu näppärästi kahvikupposen nauttimisen jälkeen!

Kahvikapseli

Kuinka se konkreettisesti toimii

Kahvi on pakattu suodatinpaperiin, jota ympäröi kartongista valmistettu rengas. Kahvikapselin materiaali on paitsi kierrätettävä, mutta se toimii myös kaasu-, aromi, kosteusbarrierina. Pakkaus on lämpömuovattava, kuumasaumattava ja helposti avattava. Siinä on myös hyvät painatusominaisuudet. 

Taloudelliset mahdollisuudet ja laajempi yhteiskunnallinen merkitys

Walkin kahvikapseli mahdollistaa korkealaatuisen kahvin yksittäispakkaamisen ympäristömyötäisellä tavalla ja mahdollistaa kapselin kierrättämisen, mikä on aiemmin ollut hankalaa. 

Muita tietoja

Walki Group on johtava teknisten laminaattien ja suojapakkausmateriaalien tuottaja. Walki on erikoistunut kuitupohjaisten, älykkäiden monikerroslaminaattituotteiden valmistamiseen. Tuotteilla on useita käyttökohteita energiaa säästävistä rakennuspinnoitteista pakkausten barrierratkaisuihin. Walkin missio on edistää globaalien resurssien tehokasta käyttöä kehittämällä energia- ja materiaalitehokkaita ratkaisuja. 

www.walki.com