Kartonkipikari korvaa muovisen juhlapikarin

Kuluttajien arvot ohjaavat yhä enemmän ostopäätöksiä, sillä kulutuspäätöksillä nähdään olevan yhä kauaskantoisempia vaikutuksia. Uusiutuvat materiaalit tukevat kestävää kehitystä sekä helpottavat kierrätystä. Metsä Board on suunnitellut uudenlaisen kartonkipikarikonseptin, jonka lanseerausta markkinoille vielä suunnitellaan yhdessä sen teknologian kehittäjän Esbottlen kanssa.

Kuinka se konkreettisesti toimii

Uusi ekologinen ja esteettinen kartonkipikarikonsepti vastaa tarpeeseen vähentää muovin käyttöä. Korkeaseinäinen pikari on tyylikäs ratkaisu juhlajuomille sekä kevyt ja helppo ottaa käyttöön ja kierrättää. Pikari voidaan personoida perinteisiä painomenetelmiä käyttäen sekä erikoisefektien avulla.

Taloudelliset mahdollisuudet ja laajempi yhteiskunnallinen merkitys

Tämä innovatiivinen juhlajuomapikari on erinomainen esimerkki kartongin potentiaalin, muotoilun ja uuden teknologian yhteensovittamisesta ekologisella tavalla. Kartongista valmistetun pikarin voi kuljettaa ja kierrättää tehokkaasti kuppi- ja jalkaosa sisäkkäin.

Muita tietoja

Metsä Board on Euroopan johtava ensikuitukartonkien valmistaja. Keskitymme kevyisiin ja korkealaatuisiin taive- ja tarjoilupakkauskartonkeihin sekä valkoisiin kraftlainereihin. Tuotteidemme puhdas ensikuitu on uusiutuva ja turvallinen raaka-aine kestävästi hoidetuista pohjoisista metsistä. Olemme edelläkävijä vastuullisuudessa, ja tavoitteenamme ovat täysin fossiilittomat tehtaat ja raaka-aineet vuoteen 2030 mennessä. Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa innovatiivisia pakkausratkaisuja luomaan parempia kuluttajakokemuksia pienemmillä ympäristövaikutuksilla.

Metsä Board
www.metsaboard.com