Kuntamarkkinat 2021: Puu lainaa hyvät ominaisuutensa monenlaisiin tuotteisiin

Uusi puu kertoo Kuntamarkkinoiden virtuaalitapahtumassa 15.-16.9.2021 kuntapäättäjille, millaisia puusta jalostettuja tuotteita ja ratkaisuja on jo markkinoilla. Suomalainen, vastuullinen metsäala kehittyy kovaa vauhtia ja tarjoaa laajasti ratkaisuja ilmastonmuutoksen hillintään. Puupohjaiset tuotteet ja ratkaisut auttavat kuntia ja yrityksiä siirtymään fossiilitaloudesta bio- ja kiertotalouteen ja ratkaisevat samalla globaaleja ongelmia. Puupohjaisten tuotteiden kehittäminen ja valmistaminen luo hyvinvointia koko Suomeen, myös niissä kunnissa, joissa työpaikkojen luominen on muutoin haasteellista.  Metsäbiotalous edustaa 2020-luvun huipputeknologiaa. Tiedostava kuluttaminen on megatrendi, joka lisää puupohjaisten tuotteiden kysyntää lukuisilla toimialoilla.

Tänä vuonna verkossa järjestettävillä Kuntamarkkinoilla pääset tutustumaan puupohjaisiin tuotteisiin ja ratkaisuihin muun muassa Uusi puu -tietoiskujen ja virtuaalinäyttelyvideoiden kautta. Uusi puu -tietoiskuhin pääset osallistumaan rekisteröitymällä tapahtumaan täällä.

Uusi puu -tietoisku: Puu lainaa hyvät ominaisuutensa monenlaisiin tuotteisiin
Ke 15.9. klo 10:30-10:50 & To 16.9. klo 11:00-11:20
Puhuja: Virpi Korhonen, Projektipäällikkö, Uusi puu

Tietoiskuissamme kerromme, miten puuta hyödynnetään erilaisissa tuotteissa, pakkauksissa, sisustusmateriaaleissa ja hyvinvointia lisäävissä ratkaisuissa, sekä miten ne edistävät bio- ja kiertotaloutta. Lue esitykseen liittyvä blogiteksti täältä.

Uusi puu on yli 20 suomalaisen organisaation yhteisö, jonka tavoitteena on lisätä päättäjien ymmärrystä puupohjaisesta biotaloudesta. Kerromme konkreettisin esimerkein siitä, millaisia tuotteita ja ratkaisuja on jo nyt tarjolla ja millainen yhteiskunnallinen vaikutus niillä on. Jaamme myös tietoa puupohjaisen biotalouden kasvunäkymistä.

Edellinen artikkeli
Äänekosken Kehitys Oy Uusi Puun jäseneksi
Valikko