European Bioeconomy Scene 2019 – Uusi puu -näyttely VTT:n Bioruukissa 10.7.

Uusi puu -näyttely

Maa- ja metsätalousministeriö yhteistyössä EU-komission kanssa järjestää European Bioeconomy Scene 2019 -konferenssin Helsingissä 8. – 10.7.2019. Konferenssi on yksi Suomen EU-puheenjohtajuuskauden tapahtumista. Uusi puu ja VTT yhteistyössä esittelevät EU-päättäjille suomalaista biotalousosaamista.

Konferenssivieraat tutustuvat suomalaisten biotalousorganisaatioiden toimintaan vierailemalla yrityksissä ja tutkimuslaitoksissa.

Uusi puu -näyttely VTT:n Bioruukissa 10.7. tuo EU-komission väelle tutuksi markkinoilla jo olevia puupohjaisia ratkaisuja ja niiden merkitystä kestävässä kehityksessä.

VTT:n Bioruukkikierros tarjoaa katsauksen biotuotteiden valmistukseen. Vieraat tutustuvat mm. tekstiilikuitujen tekoon uusiutuvista ja kierrätetyistä raaka-aineista. VTT:n näyttelyssä on esillä uusia innovaatioita ja demoja biotuotteiden ominaisuuksista.

Bioruukkiin odotetaan saapuvan noin 90 vierasta. EU-päättäjien ja virkamiesten lisäksi ohjelmaan osallistuvat VTT:n järjestämän Suomi-Ranska-seminaarin vieraat.

Lue lisää konferenssista: http://www.bioeconomy.fi/eubioscene19/

Edellinen artikkeli
JAMK Uusi puu -hankkeen jäseneksi
Seuraava artikkeli
Puupohjaiset arjen sankarit kiinnostivat Puumessuilla 4.9.2019