Uusi puu Suomi Areenalla 11.7.2017

12.7.2017

Uusi puu mukana Suomi Areenan torihuumassa Porissa!

Uusi puu osallistui hankkeessa mukana olevan MTK:n Torivarttiin 11.7. Suomi Areenan MTV-lavalla kuudella erilaisella puupohjaisella tuotteella. "Puusta vai muusta" -materiaalituntemustestiin osallistuivat Markus Nissinen, kenttäpäällikkö, MTK, Antti Rantakangas, kansanedustaja, Hanna Hilden, Porin kaupunginvaltuutettu ja Esa Halonen, metsäasiantuntija, MHY Satakunta.  Voit tutustua tilaisuuden tallenteeseen MTK:n sivujen kautta.

Torivartissa esillä olleet tuotteet olivat Stora Enson komposiittitorvi, Pyrollin täysin puupohjainen patonkikotelo, Paptic -materiaalista valmistetut kassit, Metsä Tissuen Saga Paistovuoka ja Montiseran kuusiuute.

#muovitonmaaliskuu ei ole helppo haaste. Jos kaipaat tukea valintoihin, tsekkaa Uusi puu -sivustolta, mitä puupohjaisia ratkaisuja löytyy korvaamaan muovia ja muita fossiilisista raaka-aineista tehtyjä tuotteita.
Tiina Vainio-Kailan #väitöstyö paljastaa, että puu ei pelkästään tuoksu hyvälle, vaan sen VOC-päästöt ovat haitallisia bakteereille, mutta turvallisia ihmisille. Hyvä puu!