Uutiset

8.2.2018

Uudistamme Uusipuu.fi-sivustoa

Uusipuu.fi-sivuston uudistusprojekti on käynnissä. Toistaiseksi löydät uusimmat tiedotteemme ja uutisemme tältä sivustolta kohdasta Tekstit. Lue lisää »

18.9.2017

Lost in the Wood(s) - kirja julkaistu

Uusi puu ilolla ja ylpeydellä mukana artikkelin muodossa visuaalisesti näyttävässä ja sisällöllisesti erittäin kiinnostavassa "Lost in the Wood(s)" - kirjassa! Kirjan toimittajat Pirjo Kääriäinen ja Liisa Tervinen ovat... Lue lisää »

28.8.2017

Mihin puu pystyy? Suomalaisen biotalouden ratkaisut esillä Euroopan parlamentissa

Uusi puu -yhteisö järjestää Euroopan parlamentissa 5.­­–8.9. Mihin puu pystyy? -näyttelyn puupohjaisista ratkaisuista, jotka vastaavat arkea muuttaviin globaaleihin haasteisiin. Esillä on yli 50 suomalaista puupohjaisen... Lue lisää »

12.7.2017

Uusi puu Suomi Areenalla 11.7.2017

Uusi puu mukana Suomi Areenan torihuumassa Porissa! Uusi puu osallistui hankkeessa mukana olevan MTK:n Torivarttiin 11.7. Suomi Areenan MTV-lavalla kuudella erilaisella puupohjaisella tuotteella. "Puusta vai muusta"... Lue lisää »

26.4.2017

Uusi puu on mukana Päättäjien metsäakatemian kurssilla 42.

Uusi puu alusti Päättäjien metsäakatemian avajaispäivänä 25.4. Kirkkonummen Majvikissa puupohjaisista tuoteinnovaatioista otsikolla ”Konkretiaa biotalouteen puuhun perustuvilla ratkaisuilla". Uusi puu toi tilaisuuteen mukanaan... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 12 Seuraava »
#muovitonmaaliskuu ei ole helppo haaste. Jos kaipaat tukea valintoihin, tsekkaa Uusi puu -sivustolta, mitä puupohjaisia ratkaisuja löytyy korvaamaan muovia ja muita fossiilisista raaka-aineista tehtyjä tuotteita.
Tiina Vainio-Kailan #väitöstyö paljastaa, että puu ei pelkästään tuoksu hyvälle, vaan sen VOC-päästöt ovat haitallisia bakteereille, mutta turvallisia ihmisille. Hyvä puu!